EVENTS

Hvilke arrangementer kan Bujinkan Ninpo Dojo Aalborg tilbyde?

 

 Fra tid til anden får dojo'en forespørgsler om hvorvidt der kan afholdes et arrangement af den ene eller anden slags. Det rækker lige fra polterabend til optræden i TV. Desværre er mange forespørgsler af ret useriøs karakter - hvilket nok bunder i at folk udenfor dojo'en ikke rigtig ved, hvad Bujinkan og ninjutsu egentlig er.

 

Dette har dojo'en forsøgt at gøre noget ved, senest ved at lave en show-demonstration på Aalborg Kulturnat i september 2010.

 

 Arrangementer, vi på forhånd må sige nej til, er f.eks. polterabender, hvor vi bliver bedt om at dukke op i "ninja-kostume" og give gommen en ordentlig gang bank. Det er mildest talt useriøst, udover at det er kriminelt! Ligeledes må vi sige nej til at optræde i fjernsynet, hvor en "ninja" bliver bedt om at lave diverse kunster. Den slags kan man måske få en stakkels skuespiller eller en hobby-ninja til, men ikke vores dojo! Børnefødselsdage må vi desværre - selvom det nok kunne være sjovt både for dojo'ens medlemmer og børnene - også sige nej til.

 Det, vi til gengæld kan tilbyde, er en seriøs demonstration af vores træningsmetoder overfor (mindre) grupper, hvor man også har mulighed for selv at prøve at lave nogle enkle teknikker, øve rullefald og undvigelse mm. Endvidere kan der være mindre foredrag om traditionelle samurai- og ninja-våben i historisk perspektiv. Dette kan arrangeres i dojo'en eller på en skole, gymnasium eller lignende.

 

 Er der interesse for dette eller noget lignende, så ring eller skriv til kontakt-personerne nævnt andetsteds her på hjemmesiden.

 

 

Link til Youtube: DR Aftenshowet (2011):

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=1ggmasrPj-M